Prioriteiten ontdekken dankzij deze nare vraag

Mijn sabbatical vloog om. Het heeft mij laten doen inzien hoe waardevol tijd is. En als jij daar ook een proefje van wil hebben, dan heb ik een nare maar belangrijke vraag. Stel jij krijgt vandaag bericht dat jouw leven volgende week ophoudt. Waar heb je dan spijt van dat je niet hebt gedaan. Best een harde vraag he? Maar ik meen het echt.

Ik heb hem mezelf ook gesteld. En ik realiseerde me dat één van de dingen die ik dan per se zou willen achterlaten voor mijn kinderen fotoalbums zijn. Fotoalbums van de zoveel mooie, bijzondere en gekoesterde momenten. Dus daar ben ik deze sabbatical mee aan de slag gegaan. En ondanks dat het best een harde vraag is, ik wilde jou meegeven. Want het laat zien hoe waardevol onze tijd is. En dat we er kostbaar mee om mogen gaan. Want laten we eerlijk zijn… bijna niemand van ons zal zeggen: “ik wilde dat ik meer tijd op de socials had doorgebracht.” We willen tijd met onze geliefden. En genieten. En dat gun ik jou ook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *