Maak gebruik van de gratis printables voor jouw Balans Planner! In de Balans Planner kan je alles plaatsen wat je maar zou willen. Je raakt nooit meer iets kwijt en jouw afspraken, plannen, projecten, aantekeningen en ideeën vergeet je nooit meer, want die staan netjes in jouw planner. De planner beschikt over voldoende ruimte voor plannen, journaling en creatieve ideeën zodat je jouw droomleven kunt beleven.

Om de Balans Planner zo effectief mogelijk te kunnen gebruiken, ontvang je wekelijks gratis Planmail met daarin tips en tricks om (nog) beter te plannen. Als extra tools, kan je bij de Balans Planner deze gratis printables downloaden, waarmee je nog meer structuur en overzicht in jouw leven creëert. De downloads zijn door mij, speciaal voor jou ontworpen. Bovendien zijn deze printables gratis; een cadeautje voor jou!

Tijdschrijven

Om goed inzicht te krijgen waar je jouw tijd aan besteedt, raad ik je aan een tijdje bij te houden aan welke activiteiten je je tijd spendeert (= tijdschrijven). Zie ook pagina 251 van de Balans Planner. Wil je dit echt goed doen, doe dit dan niet één dag maar een hele week!

Jaaroverzicht

Een handig overzicht om bijvoorbeeld verjaardagen te noteren.

Routine

In de Balans Planner is er de mogelijkheid om je weekroutine uit te denken, maar het kan natuurlijk gebeuren dat je een nieuwe wilt maken. Download dan hier de gratis printable voor een nieuwe routine spread.

Dagplanning

De Balans Planner biedt veel ruimte om tot in detail te plannen. Maar het kan zijn dat je een dag in detail – per kwartier – wilt inplannen wat je die dag gaat doen. Gebruik dan deze gratis printable!