Om de Balans Planner zo effectief mogelijk te kunnen gebruiken, ontvang je gratis wekelijks een Planmail. Daarin staan handige tips en tricks om met de Balans Planner zo dicht mogelijk bij het leven van jouw dromen te komen. De Planmail neemt je de eerste weken stap voor stap mee, hoe je je planner zo effectief mogelijk kunt inzetten. Daarna kun je met de planner én de tips en tricks per mail meer de diepte in. De Planmail is dus geen spam-mail.

Heb jij de Balans Planner gekocht in de webshop en ben je er klaar voor? Schrijf je dan hieronder in om de gratis Planmail te ontvangen. Het moment van het ontvangen van de Planmail bepaal je helemaal zelf. De planmail wordt in de ochtend rond 8.30 uur verzonden, ‘s middags rond 13.30 uur en ‘s avonds rond 20.30 uur.

Zodra je je aanmeldt, krijg je meteen de eerste mail. Schrijf je dus in in de week dat je wilt beginnen met de Balans Planner. TIP: Geen enkel bericht missen? Zet dan contact@balansplanner.nl in je adresboek!

Stop met dromen, start met plannen. Ik wens je heel veel succes en leesplezier toe met deze wekelijkse Planmails!

Schrijf je in voor de Planmail

Abonneer je op de Planmail voor handige tips en tricks voor je Balans Planner!

‘Deze inspirerende (en gratis!) e-cursus heeft mij geleerd hoe ik nog beter kan plannen, zodat ik meer tijd over houd om activiteiten te ondernemen waar ik gelukkig van word!’

‘De wekelijkse Planmail vormt een fijne reminder om te reflecteren waar ik nu sta. Wat een cadeautje!’

‘De Balans Planner gebruikte ik al met veel plezier, maar door de Planmail heb ik geleerd hoe ik nog beter prioriteiten kan stellen. Een geweldige aanvulling om meer geluk en balans uit elke dag te halen!’