Ik ben Jisca Rebel, ondernemer, moeder, werknemer, vrijwilliger, vriendin en partner. Mijn leven is meestal in balans, ondanks alle ballen die ik dagelijks in de lucht wil houden. En dat zijn er nogal wat. Ik geniet van mijn gezin, mijn werk, ik voel me fit, geïnspireerd en uitgerust.

Maar dat is wel eens anders geweest

Er is een periode in mijn leven geweest waarin ik het overzicht helemaal kwijt was; ik vergat afspraken, boodschappen, werk was vaak een race tegen de klok en ik voelde mij vaak erg gestrest. Het maakte mij onrustig, gejaagd, gespannen en ook een beetje boos: wanneer was er nou eens tijd voor mij?

Ik ging op zoek naar een ‘hulplijn’. Wat ik zocht was een plek waar ik al mijn taken, klusjes en ideeën kwijt kon, zonder daarbij een onderscheid te hoeven maken tussen werk en privé. In je hoofd zit tenslotte ook geen tussenschotje. 😉 Als vormgever wist ik precies wat ik wilde; een planner die ik kon gebruiken als agenda, maar ook voor het noteren en afhandelen van al mijn taken, met bovendien genoeg ruimte voor journaling. Ik wilde een rustige en minimalistische stijl; het leven is al druk genoeg en ik wilde de ruimte om het naar mijn eigen smaak in te delen. Ik vond hem nergens, dus besloot ik hem zelf te maken. De Balans Planner was geboren. En het werkt: met deze planner lukt het mij om overzicht te creëren in het dagelijks leven, waardoor ik meer rust heb in mijn hoofd. Heerlijk voelt dat! Het is een verademing en die gun ik jou ook!

Van A naar Balans!

Ik vind het een eer om duizenden vrouwen te mogen inspireren en hen vooruit te helpen bij het creëren van meer rust, overzicht en ruimte in hun leven. Dat de Balans Planner door zoveel vrouwen wordt omarmd en dat de planner hen mag ondersteunen in het dagelijkse, maakt mij erg dankbaar.

Wist je dat het is bewezen dat je door met de hand te schrijven, je dingen beter onthoudt en creatiever gaat denken? Wacht niet langer, maar gun jezelf meer oplaad- en genietmomenten én vier het leven met de Balans Planner. Veel plan-plezier! Heb je vragen over de Balans Planner of wil je iets aan mij kwijt, mail dan naar: contact@balansplanner.nl.

Over Studio Altena

Mijn bedrijf Studio Altena heb ik opgericht in 2014. In dat jaar startte ik ook met de website uniekkaartje.nl om van daaruit unieke en bijzondere geboortekaarten en trouwkaarten te ontwerpen voorzien van een persoonlijke touch. In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht in de richting Architectonische Vormgeving. Ik ben werkzaam als vormgever, daarom vond ik het extra bijzonder om de Balans Planner van idee tot vormgeving zelf uit te mogen voeren!

Lieve groetjes, Jisca

 

PS: Dat de Balans Planner niet alleen voor mij, maar ook voor anderen écht werkt lees je hier >

Jisca van Balans Planner