Het ontstaan van de Balans Planner

De Balans Planner is ontstaan toen ik (Jisca) zocht naar meer rust, ruimte en overzicht in mijn leven. Mijn wens was om meer te focussen op wat écht belangrijk is. Al mijn to-do lijsten, plannen, afspraken, projecten, aantekeningen en ideeën wilde ik kwijt op één plek. Omdat de planner mij zoveel moois heeft gebracht, heb ik besloten om het resultaat te delen met anderen.

Herken je dit?

  • Je hebt boodschappen gedaan maar bent toch het brood vergeten. Terwijl je daar speciaal voor ging!
  • Er overvalt je een deja-vu gevoel: je bent met een taak bezig en denkt, maar dit heb ik toch al gedaan? Wat ook zo is, je was het alleen vergeten af te vinken. Allemaal dubbel werk voor niks!
  • Je voelt je de hele dag onrustig; er is iets wat je moest onthouden, maar je weet het niet meer.
  • ’s Avonds plof je uitgeput op de bank; alle klusjes lijken afgewerkt, maar zelf ben je niet aan bod gekomen. Iedere avond denk je: is dit het nou?

(Nog) beter plannen

Je hoeft jouw leven niet te laten bepalen door ‘de waan van de dag’. Burn-out lijkt wel een epidemie; het is tijd om stil te durven staan, om daarna weer verder te kunnen. Vergelijk balans eens met jouw ‘interne batterij’; die moet je ook regelmatig opnieuw opladen om je goed te blijven voelen en om jouw doelen te bereiken.

Meer energie, rust en balans creëer je samen met de Balans Planner. Om de planner zo effectief mogelijk te gebruiken, stuur ik wekelijks een Planmail, met daarin tips en trucs om zo dicht mogelijk bij het leven van jouw dromen te komen. Deze inspirerende en leerzame e-cursus ontvang je gratis bij aankoop van de Balans Planner.

Start vandaag nog met jouw droomleven!

Met slechts een paar minuten per dag, win jij veel meer tijd voor de activiteiten die jij belangrijk vindt in het leven. Door bewuster en met aandacht te leven, ontstaat de balans die jij verdient. Geniet van deze overzichtelijke en complete Balans Planner, die jou gaat helpen om in control te blijven, op een prettige manier. Dankzij het prettige formaat én de gelamineerde kaft, past de balans Planner in vrijwel elke tas en blijft hij mooi, waar je hem ook mee naartoe neemt. Er zijn zes stijlvolle designs beschikbaar waar je uit kunt kiezen, zodat er altijd een Balans Planner past bij jouw unieke leven.

Wat vinden anderen van de Balans Planner?

Natuurlijk ben je benieuwd wat anderen van de Balans Planner vinden! Reviews van de planner vind je hier. Wil je Jisca | Balans Planner volgen voor meer inspiratie? Let’s connect @ Instagram | Facebook!

balans planner