Ontwerp de kaft die jíj zou willen!

De planners vliegen als warme broodjes over de toonbank, dus eerder dan verwacht kan ik me alweer bezighouden met een herdruk! En ik heb al lang gemerkt dat jij  gevoel hebt voor smaak! Daarom een hele speciale winactie. Ben je creatief, kom dan met jouw idee voor een nieuwe kaft. Wordt jouw kaft gekozen, dan krijg je deze natuurlijk van mij!

Je kunt het ontwerp zelf maken óf mij als vormgever uitdagen met een tof idee dat ik zelf verder uitwerk. De leukste inzendingen worden verzamelt en daarna roep ik jullie weer in om te stemmen op de mooiste kaft ?

Mail je ontwerp voor 17 april 2019 naar contact@balansplanner.nl. Met het insturen van het ontwerp ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden:
Met het indienen van het ontwerp sta je ervoor garant dat het je eigen idee en/of ontwerp is. Als je een foto of afbeelding gebruikt is deze auteursrechtvrij. De gewonnen planner wordt gestuurd naar een adres in Nederland.”

Lieve groetjes, Jisca

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *