GRATIS WERKBOEK: In 100 dagen veranderen!

“Goede voornemens zijn een slecht idee en mislukken altijd.” De kans is groot dat je dit wel eens hebt gehoord. Mogelijk kijk je er zelf zo ook naar. Een gewoonte aan- of afleren is iets heel anders.

Daarmee kun jij namelijk in 100 dagen blijvend veranderen!

Een actieplan en de juiste voorbereiding is key. Daarom heb ik voor jou een werkboek ontworpen, dat kun je onderaan deze pagina GRATIS downloaden. Naast waardevolle informatie, vertelt het stap voor stap hoe je een goed en haalbaar actieplan kunt schrijven. Zodat jouw voornemen deze keer wél zal lukken!

Welke gewoonte wil jij in 2024 nu eens eindelijk aanleren of juist afleren?

Het werkboek is nu GRATIS te downloaden, ik kan me niet voorstellen dat ik dit nog een keer gratis weg ga geven, dan wordt dit waarschijnlijk een betaalde online cursus. Dus grijp je kans:

Download hier het #in100dagen werkboek >

Zelf gebruik ik bij deze methode graag een Balans Planner. Dit omdat het standaard habit trackers heeft. Maar ook omdat ik elke dag snel kan noteren welke stappen ik heb gezet. In mijn weekplan kan ik elke week reflecteren door de vragen te beantwoorden. Kortom: a perfect match als je graag snel en efficiënt werkt.

Bestel hier een Balans Planner >

TIP: Wacht niet tot bijvoorbeeld 1 januari, maar ga zo snel mogelijk met het werkboek aan de slag, zo ontdek je wat jij nog nodig hebt voor je met jouw 100 dagen kunt starten.

Lieve groet,

One reply on “GRATIS WERKBOEK: In 100 dagen veranderen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *