Voor wie is de planner geschikt?

De planner is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan meer balans, grip op jouw tijd en overzicht. Je hoeft niet creatief of super georganiseerd te zijn om ermee te werken. We krijgen prachtige mailtjes met enthousiaste reacties van ondernemers/ zzp-ers, (werkende) moeders, docenten, teamleiders, studenten enz. De Balans Planner is erg breed inzetbaar, waardoor het ook voor jou een waardevolle planner kan zijn.

Wat maakt deze planner anders dan andere planners?

Deze planner werkt met zowel een weekplan en een weekplanning (agenda). Elke week heb je volop ruimte voor jouw aantekeningen, to-do lijsten en wat je verder ook maar kwijt wilt! Je kunt alles op één plek noteren, de planner is daardoor dubbel zo dik als een gewone agenda. De datums zijn nog niet ingevuld, dus je kunt starten wanneer je wilt en pauze nemen als je dat wilt. Bovendien kan je kiezen welk design het beste aansluit bij jouw persoonlijke stijl, door de 6 unieke covers van de Balans Planner. Welk omslag kies jij? Neem maar eens een kijkje in het inkijkexemplaar.

Wat heb ik nodig om aan de slag te gaan?

Een pen en een dosis goede zin! Dat is alles dat je nodig hebt. Bekijk hier hoe ik mijn planner gebruik. Wil je er een creatief feestje van maken, kijk dan eens naar de DIY blog hoe je de planner kunt decoreren. Bekijk hier de aanvullende producten die het plannen en journaling nog leuker maken!

Is het gebruik van de Balans Planner moeilijk?

Nee, het is niet moeilijk. Voorin de planner zit een uitleg wat je er allemaal mee kunt en je kunt ook de instructievlog bekijken . Daarnaast kun je je hier aanmelden voor de Planmail. Een gratis service die je elke week – op een door jouw gekozen dag en tijd – laat weten dat het tijd is voor jouw check-up en reflectie. In deze mail krijg je allerlei tips en tricks van Jisca en deelt zij haar ervaringen met het zoeken naar balans en grip op haar tijd.

Hoe groot en zwaar is de planner?

Het formaat van de kaft is 25*18 cm (tussen A5 en A4 in). De planner is 3 cm dik en weegt ca. 805 gram. De Balans Planner past daardoor in jouw tas!

Drukt het papier door?

Het papier is 100 grams, omdat de planner uit 300 (!) pagina’s bestaat is dikker niet mogelijk. Dan wordt de planner te dik om goed om te slaan en te zwaar om overal mee naar toe te nemen. Er is gekozen voor een kwalitatieve recycle variant. Deze papiersoort en -dikte betekent dat de meest gangbare fineliners niet doordrukken, maar dat je met stiften wel voorzichtig moet zijn. Als je bijvoorbeeld highlighters te lang op het papier drukt, dan drukt dat wel door.

Is de Planmail niet gewoon spammail?

Nee, wij houden net zo min van spam als jij. De Planmail is jouw reminder dat het tijd is voor jouw wekelijkse check-up! Jisca neemt je mee op de zoektocht die ze zelf gemaakt heeft, maar geeft ook hele concrete voorbeelden hoe je jouw Balans Planner maximaal inzet. Daarnaast worden er tips gegeven, bijvoorbeeld boekentips die de productiviteit vergroten.

Hoe werkt het retourneren?

Zoals omschreven in de algemene voorwaarden.

Mijn vraag staat er niet tussen

Stuur dan een mailtje naar contact@balansplanner.nl. Tot dan!