Natuurlijk wil jij graag weten wat anderen van de Balans Planner vinden! Op deze pagina lees je een paar revaringen. De Balans Planner is ook meerdere keren – onafhankelijk – gereviewd. Lees hier hoe de planner uit verschillende testen komt! Actuele reviews kun je volgen op Instagram | Balans Planner (zie hoogtepunten).

Een perfecte planner voor als je – net als ik – enorm veel ideeën in je hoofd hebt en hier meer orde in chaos wilt creëren. Het fijne aan deze planner is dat je gewoonweg álles op kunt schrijven zodat je hoofd leeg is, je toch niks vergeet, maar wel met de juiste focus je dag doorgaat. Kortom, deze balans planner zorgt zeker voor meer balans in je leven. Werk en privé.

Shelley Beekman
freelance tekstschrijver/online marketeer

Heb je een druk schema, ben je chaotisch of wil je gewoon controle hebben over je tijd? Dan is de Balans Planner echt een must. Door de planner heb ik geleerd om efficiënt met mijn tijd om te gaan en ik heb meer rust in mijn hoofd gekregen doordat ik al mijn taken opschrijf en vervolgens kan inplannen. Door de Balans Planner krijg je een goed overzicht van je taken en afspraken. De planner is super uitgebreid dus als je echt serieus balans in je leven wilt dan raad ik de Balans Planner zeker aan!

Jessica Jongman
bruidsfotograaf

Het is zo’n onwijze uitkomst voor mij. Mijn hoofd voelt zoveel leger dan hiervoor. De chaos is weg! Het voelt echt als een lifesaver. Mijn hele hoofd zit in 1 boekje. Nu alleen niet kwijtraken 😉

Sophie Prins
Sophie Prins Fotografie

De ideale agenda!! Ik mag hem zelf ook uitproberen en ik vind het heerlijk dat ik er werkelijk álles in kwijt kan. Voor mij werkt het… en, ik ben niet zo’n sterke planner.

Marloes Rietveld
Docente en fotograaf

Ik heb mijn hele leven nooit leren plannen dit mede door mijn ADHD. Hierdoor afgelopen jaar erg last gehad van studiestress en burn-out klachten. Nu ben ik gestart met de Balans Planner; die is overzichtelijk, echt van deze tijd qua opmaak en zeker aan te raden.

Michelle Rakiman
Studente