Ariadne at Home: “Onmisbaar op je bureau of in je tas!”

Deze maand staat de Balans Planner in Ariadne at Home. Ik had van te voren niet gedacht dat ik hier zó enthousiast van zou worden… maar nog voor ik de tijdschriftenwinkel uit was ontsnapte mij een vreugdedansje. Dochterlief deed spontaan mee!

Deze mooie woorden staan er: “Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Net als deze Balans Planner. Ontwerpster Jisca zocht naar een manier om haar drukke leven meer op orde te krijgen. Het resultaat mag er zijn. Deze mooi vormgegeven planner helpt overzicht te creëren in het dagelijks leven. Vol met ruimte voor to-dolijstjes, notities en het tekenen of opschrijven van je dromen. Of andere dingen die voor jou belangrijk zijn. Ik zeg: onmisbaar op je bureau of in je tas!”

  

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *